Frakt 49 kr - fri frakt över 1.000kr!

Gratis avhämtning!

Frakt 49 kr - fri frakt över 1.000kr! Gratis avhämtning!

Gratis avhämtning!

För- eller emot?

feb 4, 2018 | Limhamnskt, Nyheter

Årets mest kärleksfulla dag, Alla Hjärtans Dag, närmar sig! Det är en dag som
delar Sverige i två läger – de som firar och de som inte firar. 44 % av Sveriges befolkning brukar köpa en present till sin partner på Alla Hjärtans Dag. 16 % köper en present till någon annan än sin partner. I alla fall om man ska tro en undersökning Svensk Handel gjorde om Alla Hjärtans Dag 2016. 

Jag tillhör både de 44 % och de 16 %. Jag kärleksbombar både make och barn på Alla Hjärtans Dag. Förvisso tycker jag att man ska visa sin kärlek året om men det är något vackert med en särskilt utsedd kärleksdag. För min del blir årets firande lite körigt. På morgonen ska jag på frukostträff med ”På Limhamn” och på kvällen har jag en dejt med min personliga tränare på bästa gymet i Limhamn – SHE. Det blir med andra ord lite skralt med det gemensamma firandet. Jag vill ändå ge mina allra finaste något fint…. men vad? Om de inte redan hade haft varsin Limhamnshoodie hade det varit ett självklart val till både make och barn.

Behöver du också hjälp att hitta den optimala kärlekspresenten till Alla Hjärtans Dag? Då ska du kika på Kokkolits flödesschema. Där finns något för ALLA smaker och åsikter… Och alla vägar bär till Rom Limhamn :-).

När du hittat rätt present klickar du HÄR så kan du fixa presenten direkt! Eller tittar du in i vår butik på Sveagatan 33 (källaren) på fredag då vi som vanligt har fredagsöppet kl 11-18. 

Alla Hjärtans Dag på Limhamn - Kokkolit har presenten till din kärlek

0 kommentarer