Frakt 49 kr - fri frakt över 1.000kr!

Gratis avhämtning!

Frakt 49 kr - fri frakt över 1.000kr! Gratis avhämtning!

Gratis avhämtning!

Nyhet – magnetisk disktrasehållare

jan 27, 2021 | Nyheter

Du har väl inte missat att vi har fått in magnetisk disktrasehållare?

Normalt säljer vi bara sådant som vi designar själva. Vi gör dock ett undantag för den praktiska disktrasehållaren från danske Reenbergs och By Magnets. En prisvinnande innovation som både är praktisk och snygg. Du vet en sån där grej som du inte visste att du behövde förrän du har den. Och sedan älskar du den…

Disktrasehållare magnetisk hos KokkolitFörutom att den här lilla mojängen är enkel och praktisk så gifter den sig dessutom väldigt bra med våra skånska diskelasar. De skånska diskelasarna är en kul vardagshjälte som drar blickarna till sig i köket. De förtjänar en tjusig plats men samtidigt måste köket vara praktiskt. Själv har jag alltid haft mina disktrasor hängande över kranen. Eller hängande över vaskkanten. Eller slängda på diskbänken. Inget av det är optimalt.  Med den magnetiska disktrasehållaren har diskelasen en egen boplats där den kan hänga och torka utan att den är i vägen.

För dig som vill ge bort en praktisk present så har vi gjort ett litet presentkit med två diskelasar och en magnetisk disktrasehållare. Du kan såklart även köpa endast diskelasarna eller endast disktrasehållaren. Klicka här för att komma till produkterna!

 

0 kommentarer