Som många av er vet hade vi en tävling på Facebook runt nyår. En av tävlingsuppgifterna var att hjälpa oss att ta fram 2018 års sommarkollektion av Limhamnshoodies. Segrande ur striden gick en marinblå hood med huva i burgundy och en offwhite hood med huva i marinblått. De beräknas anlända i juni/juli.

Malmö Limhamn Hoodie Kokkolit Limhamnshoodie sommarkollektion 2018Men så var det ju två färger – stormblå och rosa – som gick förlorande ur striden. Vi kunde inte riktigt släppa dem. Ett helt gäng av tävlingsdeltagare tyckte ju att de var de snyggaste färgerna. Samtidigt drog vi oss till minnes att vi fick väldigt många förfrågningar på T-shirts i somras. Lösningen blev därför att vi slog två flugor i en smäll; i juni/juli Malmö Limhamn T-shirts Kokkolitfinns T-shirts med Limhamnsprint i stormblå och rosa i webbutiken samt vår butik! Kommer finnas i herr-, dam- och barnstorlekar ner till 86/92.

En T-shirt ska givetvis ha ett snyggt print. Våra t-shirtar är inget undantag. Printet på t-shirtarna är finurligt; det kombinerar nämligen de två mest betydelsefulla delarna i Limhamns historia – järnvägen och närheten till havet! I bakgrunden av printet syns bl.a Sillatågets lok “Limhamn” och tidtabellen för Sillatåget. I förgrunden finns signalflaggor för bokstäverna SWE samt ett påsytt märke i form av en flagga. Hoppas ni kommer att tycka om dem!