Kokkolit är stolt medlem i På Limhamn!

Vet du att På Limhamn har fingret med i nästan allt som händer på Limhamn? Jag vågar faktiskt påstå att Limhamn vore väldigt, väldigt mycket tråkigare utan På Limhamn…

Men vad är På Limhamn då? Jo, det är ett samarbete mellan verksamheter som är verksamma på Limhamn och Malmö Stad. Fokus ligger på att vidareutveckla Limhamn som besöks- och turistdestination.

Innan jag startade Kokkolit var jag bara vagt medveten om På Limhamns existens. Jag tog glatt för mig av smörgåsbordet av alla roliga arrangemang och aktiviteter på Limhamn. Sällan eller aldrig tänkte jag på att någon kämpade för att duka smörgåsbordet varje år. Nu vet jag bättre. Nu vet jag att några få personer i På Limhamn skapar en himla massa skoj för alla oss som bor på Limhamn:

  • Valborgsfirandet på Sibbarp
  • Allsång vid havet
  • Hamnfestivalen
  • Loppisarna på Limhamns Torg
  • Limhamns pittoriska julmarknad
  • Påskparad på påskafton

En viktig fråga för På Limhamn är att uppmuntra Limhamnsbor att handla på Limhamn. Om vi inte handlar i butikerna på Limhamn kommer vårt fina och mysiga centrum sakta tyna bort. Det vore ju en helt förfärlig utveckling! I julas bestämde jag mig för att göra ett experiment. Jag ville undersöka om det gick att göra alla julklappsinköpen utan att lämna Limhamn. Jag var beredd på att det skulle bli en utmaning men jag hade fel. Julklappsinköpen gick otroligt smidigt! Inga köer, inga parkeringsproblem, närhet och stort utbud – win-win för både mig och butikerna. Limhamn har verkligen något för alla!

Kolla efter det här röda klistermärket nästa gång du går in i en butik på Limhamn. Klistermärket visar att butiken är medlem i På Limhamn och därmed bidrar till att du ska kunna fortsätta sjunga allsång vid havet, äta en texasburgare på Hamnfestivalen, njuta av Luciatåg på julmarknaden eller fynda på loppisen även i år!