För att välkomna hösten har vi under hela oktober kampanj på vår coolaste Limhamnshoodie – black olive med sandfärgad innehuva och med Limhamn i orange. Fram till sist oktober kan du köpa denna snygging för 510 kr (599 kr). Bär den till ett par jeans och grova kängor så kommer du vara snyggast på Limhamn i höst! Klicka här för att komma kampanjen. 

Kampanj Limhamnshoodie i färgen black olive under oktober

Oktober färgas rosa av Rosa Bandet. Under oktober skänker vi 20 kr till Rosa Bandet för varje såld rosa Limhamns t-shirt. Vi kommer också sälja Rosa Bandets rosettreflex i butiken och webbutiken. Det är ett enkelt sätt att stödja kampen mot bröstcancer. Enligt Bröstcancerförbundet är ca 30 % av all cancer hos kvinoor bröstcancer. Varje dag insjuknar drygt 20 kvinnor! De senaste årtiondena har chansen att bli botad från bröstcancer ökat tack vare att fler fall upptäckt tidigt och för att behandlingsmetoderna har blivit bättre. Tack vare forskningen botas ca 80 % av alla som drabbas av bröstcancer. Klicka här för att komma till webbutiken. 

Kokkolit skänker 20 kr till Rosa Banden för varje rosa Limhamns t-shirt som vi säljer under oktober.

Just nu håller vi som bäst på att fundera på designen på nästa säsongs Limhamnshoodies. Leveranstiden är lång och det är alltid en utmaning att fördela inköpet i olika storlekar eftersom vi inte kan göra efterbeställningar. I år har trycket på både den marinblå och den offwhite Limhamnshoodie i storlek XL och Lady Large varit stort! Så stort att lagret börjar sina… Har du planerat att köpa en Limhamnshoodie i någon av dessa storlekar är det ett tips att inte vänta för länge….

Som vanligt har Kokkolits lilla butik/showroom på Sveagatan 33A öppet varje fredag kl 11-18 under oktober. Utöver det har vi lördagsöppet 6/10 kl 10-16 och kvällsöppet 18/10 kl 17-19. Perfekt för dig som har svårt att hinna hinna hit på fredagar! Självklart har webbutiken öppet dygnet runt med fri frakt inom Limhamn.

Öppettider i oktober:

Fre 5/10                 Öppet 11-18

Lör 6/10                 Långlördag 10-16

Fre 12/10               Öppet 11-18

Tors 18/10              Kvällsöppet kl 17-19

Fre 19/10               Öppet 11-18

Fre 26/10               Öppet 11-18

Om ingen av våra öppettider fungerar för du är du alltid välkommen att ringa 0703-161490 så hittar vi en tid som passar dig!