Innan jag öppnade Kokkolit var november bara en enda lång transportsträcka till december. Inte nu längre.Nu händer det hela tiden saker. I november är det dags för Fars Dag, Black Friday och glöm för all del inte att rösta på Kokkolit i “Årets Kul 2018” – du kan presentkort till ett värde av 2.000 kr!

Andra roliga saker som händer är att vi kommer kunna presentera en efterlängtad produkt som bra för miljön, praktisk och väldigt snygg! Dessutom tror jag att den har chansen att bli årets julklapp på Limhamn.

Det finns alltså många anledningar att följa Kokkolit på Facebook och Instagram. Där presenterar vi rykande färska nyheter, informerar om när vi har öppet, berättar om kampanjer och erbjudandet samt aktiviteter som Kokkolit deltar på. Dessutom länkar vi då och då till blogginlägg vi gör här på webbsidan och delar med oss vad som händer i vår vardag.

Kokkolits öppettider i november är:

Fre 2/11                     STÄNGT!

Fre 9/11                     Öppet kl 11-18 (glöm inte Fars dag söndag 11 november!)

Fre 16/11                   Öppet kl 11-18

Fre 23/11                   Öppet kl 11-18 (Black Friday!)

Fre 30/11                   Öppet kl 11-18

Och vet ni…. sedan börjar min favoritmånad december! Vi inleder den med att 1-2 december delta på Limhamns pittoreska julmarknad på Limhamns Torg. Missa inte det!