Härliga september är här! I skrivande stund hänger varm sommarluft kvar över Limhamn. Limhamns t-shirten är det perfekta plagget för soliga sensommardagar. T-shirten finns i blått och rosa med Limhamn broderat på bröstet. Den 15 september är det internationella dagen mot prostatacancer. Stöd kampen mot prostatacancer genom att köpa en blå Limhamns t-shirt från Kokkolit på LimhamnDärför kommer vi skänka 20 kr per såld blå Limhamns t-shirt till prostatacancerförbundet under hela september!

Dessutom kommer du kunna köpa Blå Bandets led-lampa i form av en blå mustasch hos oss. När du köper den Stöd kampen mot prostatacancer hos Kokkolit på Limhamnbidrar du också till forskning om prostatacancer. Led-lampan är perfekt att hänga i dragkedjan på din Limhamnshoodie, på jackan eller din väska när du rör dig ute i skymning och mörker.

Även om sommarkänslan hänger sig kvar har dagarna blivit kortare och morgnar och kvällarna är kyligare. Här hemma har både våra och barnens Limhamnshoodies fått börja göra tjänst igen efter den varma sommaren.

Limhamnshoodien är ett superskönt och allsidigt plagg som jag tror att du kommer att älska! Att det är ett populärt plagg råder det ingen tvekan om – många av våra kunder köper flera hoodies i olika färger för att kunna variera sig. Limhamnshoodien finns i tre färger; marinblå/burgundy, offwhite/marinblå och mörkgrön/sand/orange.

Och du… vi kommer ha öppet på självaste valdagen. Kom förbi oss när du ändå är ute för att rösta. Det kanske är enklare att välja färg på hoodie än välja ett parti. Och kan du inte välja kan du ju alltid köpa två…

Som vanligt har Kokkolits lilla butik/showroom på Sveagatan 33A öppet varje fredag kl 11-18 under september. Vi kommer dessutom ha extraöppet vid några tillfällen. Perfekt för dig som har svårt att hinna hinna hit på fredagar! Dessutom har webbutiken öppet dygnet runt med fri frakt inom Limhamn.

Öppettider i september:

Lör 1/9                      Lördagsöppet 11-16

Fre 7/9                     Öppet 11-18

Sön 9/9                    Valdagsöppet 11-16

Fre 14/9                   Öppet 11-18

Fre 21/9                   Öppet 11-18

Tors 27/9                  Shoppingkväll – öppet kl 18-20

Fre 28/8                   Öppet 11-18

Om ingen av våra öppettider fungerar för du är du alltid välkommen att ringa 0703-161490 så hittar vi en tid som passar dig!