Under juli är vår webbshop öppen dygnet runt precis som vanligt. Och precis som vanligt är det fri frakt inom Limhamn! Nytt för i sommar är att jag kommer få hjälp med leveranserna av en liten sommarjobbare – min yngste son. Alla leveranser kommer ske miljö- och motionsvänligt per cykel eller till fots. Som extra miljöbonus kommer vi dessutom kombinera leveransen av dina varor med att samla in skräp som vi ser på Limhamns gator och torg när vi är ute för att leverera. Med andra ord kan du i lugn och ro beställa dina varor i webbshopen samtidigt som du bidrar till att förbättra både Limhamns miljö och vår kondition! Win-win!

Källarbutiken på Sveagatan håller stängt under juli månad. Istället kommer vi ha öppet efter överenskommelse. Det enda du behöver göra är att ringa 0703-16 14 90 eller maila tina@kokkolit.se för att avtala om en tid. Tveka inte att höra av dig – vi blir alltid glada över att höra ifrån dig och träffa dig!

Den 26-29 juli kommer vi delta på Hamnfestivalen! Precis som förra året kommer du hitta oss i Småbåtshamnen. Missa inte denna fantastiska limhamnska fest som pågår i fyra härliga dagar! Så här såg det ut förra året. Hoppas att vi ses i vimlet!

Limhamn Kokkolit Hamnfest

Och du…glöm inte att följa oss på Facebook och Instagram för senaste nytt. Där kommer vi bland annat berätta hur det går med vårt lilla leverans- och miljöprojekt “rensa-Limhamns-gator-och-torg-från-skräp” och berätta om nyheter i webbutiken. Vi väntar bland annat på en helt ny kollektion av Limhamnshoodien och kepsar i fler färger. Och om andan faller på kommer vi kanske ställa till med överraskningsöppet någon eller några dagar…