Ny Limhamnshoodie 2022

jan 21, 2022 | Limhamnskt

För er med hjärtat på Limhamn kommer nu en efterlängtad nyhet – under 2022 kommer vi få hem en ny laddning Limhamnshoodie!

I år är det hela 500 år sedan Limhamn för första gången trädde fram i historiens ljus. Det skedde i samband med att den danske kungen Christian II, eller Kristian Tyrann som han också kallas, upptäckte att det skedde olaglig handel i hamnen på Limhamn. Det olagliga bestod i att man inte betalade tull till kungen på de varor som skiftade ägare i Limhamns hamn. Denna rebelliska handling satte Limhamn på kungens svarta lista. Limhamn (eller Limhaffen som vi kallades på den tiden) fördes upp på en lista över olagliga hamnar. Och på den vägen är det….

Premiären i historieböckerna måste såklart firas med en ny kollektion Limhamnshoodies! De kommer att finnas i tre olika färger som anknyter till Limhamn på olika vis: marinblått för havet, ljusgrått för kalkbrottet och grågrönt för Lernackens karga grönska. På ena ärmen kommer du hitta longitud och latitud och på andra armen kommer det finnas ett emblem i form av svenska flaggan med en liten blinkning åt Danmark. Du kommer som vanligt kunna välja mellan både unisex- och dammodell.

Priset kommer att bli 649 kr.

Limhamnshoodie 2022

Preliminär leveranstid är början av juli. Vill du vara säker på att knipa din favoritfärg i rätt modell och storlek kan du maila oss en förhandsbeställning. Du mailar till info@kokkolit.se. I mailet anger du följande information:

  • Antal
  • Färg
  • Modell
  • Storlek (för hjälp att välja storlek kan du kika i vår storleksguide)
  • kontaktuppgifter till dig (mobilnummer och mailadress)

När vi har fått leverans kommer vi kontakta dig för avhämtning.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram för senaste nytt!

0 kommentarer