Tycker du som jag att gamla munblåsta fiskeflöten i glas är otroligt vackra? Det är något med de runda formerna, färgerna och kombinationen av glas och hampa som tilltalar mitt öga och väcker mitt habegär. Gamla tiders fiskeflöten är samlarobjekt. Om man har tur kan man hitta dem i antik- eller vintageaffärer. Eller i en gammal sjöbod eller fiskehodda.

Idag är jag extra glad över att kunna presentera en nyhet i Kokkolits sortiment – otroligt fina ljusslingor med fiskeflöten!

Grönt flöte i ljusslinga med fiskeflöten från Kokkolit på LimhamnLjusslinga med fiskeflöten i blått, grönt och genomskinligt från Kokkolit på Limhamn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ljuslingan är 4,75 meter lång, består av 20 fiskeflöten i olika färger (i plast) och är handknutna med hampa. Slingan finns i två varianter; en med bruna och ljusblåa fiskeflöten och en med gröna, blåa och genomskinliga flöten. Skenet från slingan är varmt och stämningsfullt. Det här är den perfekta punktbelysningen i fiskehoodan, på balkongen, i uterummet, på altanen eller inomhus!

Till webbutiken