Tänk att det redan gått 1 år sedan Kokkolit öppnade sin webbutik!

Det är inte alls länge sedan jag satt ute på “Titanic” på Ön och fick en idé. En idé om att sätta Limhamn i fokus. Idéen omsattes i Kokkolit Limhamn Inflyttning på lagerhyllorhandling och redan några dagar senare hade jag beställt Kokkolits första Limhamnskollektion. Väntan blev lång eftersom det var 6 månaders leveranstid. Glädjen och förväntan desto större när pall efter pall med finaste Limhamnsprodukterna anlände och flyttade in i webbutikens lagerhyllor.

Limhamn Kokkolit HamnfestSedan dess har mycket hänt! Kokkolit har varit med i lokaltidningen, blivit omskriven på www.ehandel.se, deltagit på Hamnfesten, höstmarknaden på Odengatan, julmarknaden på Limhamns torg, startat en blogg och fått en liten butik/showroom i källaren på vårt hus. Jag har fått äran att träffa många härliga människor och fått ta del av många fantastiska minnen om Limhamn. Jag har skrattat, fascinerats, imponerats och engagerats av alla jag mött. Det finns så makalöst mycket stolthet och kärlek till Limhamn hos alla som bor här eller kommer härifrån. Och det är just det som gör Limhamn så unikt!

Jag vill fira 1 års jubileumet med det viktigaste människorna i Kokkolits korta (än så länge) historia – ER! Utan er hade Kokkolit inte utvecklats till där vi står idag! Ni har varit positiva, peppande, kommit med förslag, engagerat er och frikostigt delat med er av minnen, livsöden och historier om livet på Limhamn.

Marinblå Limhamnskeps från KokkolitSom tack för allt får du 20 % på köp som du gör under fredagen 6 april eller lördagen 7 april! Rabatten gäller oavsett om du handlar i webbutiken eller i butiken. I webbutiken anger du rabattkoden “HURRA” så får du 20 % på ditt köp. Som vanligt är det gratis leverans inom Limhamn. Vill du hellre besöka oss är du välkommen till källarbutiken på Sveagatan 33 A. Fredagen 6 april har vi fredagsöppet kl 11-18 som vanligt. Lördagen 7 april har vi extraöppet kl 10-16.

Varmt TACK alla Limhamnare och varmt välkommen till webbutiken eller butiken!

TILL WEBBUTIKEN!