Välj en sida

Jul hos Kokkolit

nov 12, 2020 | Blandat

Som jag längtar efter julen i år! Den är som en hägring i coronamörkret som aldrig tar slut. Nu vill jag tända ljus, sitta med en mugg glögg, en lussebulle och blicka in i en sprakande brasa. Och slippa tänka på corona…  Kanske kommer jag klicka hem några julklappar via nätet när jag sitter där. I år spås nämligen att en stor del av julhandeln kommer ske på nätet.

Här är några datum som är bra att känna till:

  • Sista dag för för beställning med leverans före julafton är 18 december kl 14.00. Efter den tidpunkten kommer vi fortfarande skicka paket men kan inte garantera att det hinner fram före julafton. 
  • Sista dag för beställning med alternativet “Avhämtning” är 22 december kl 18.00.

Denna julen kommer att påverkas av coronaviruset på olika sätt. Vi kommer kanske inte kunna träffa våra nära och kära som vi brukar. Då kan det vara bra att veta att vi kan hjälpa dig att skicka din julklapp till en annan mottagare. Det enda du behöver göra är att fylla i mottagarens namn, adress, telefonnummer i fälten under “Leverera till annan adress”. Där har du också möjlighet att ge oss instruktioner om önskad leveransdag och text till en hälsning till mottagaren. Vi skriver ett handskrivet kort med din hälsning utan extra kostnad!

Vi kommer att få in flera nyheter i slutet av november och början av december. Det kommer t ex hem en kökshandduk på skånska, emaljmuggar med tre olika göteborgska ord, frukostbrickor på göteborgska och en hemlig produkt som vi hoppas ska hinna hem. Alla nyheter kommer läggas upp i webbutiken och vara möjliga att förköpa.

Välkommen in och botanisera i vår webbutik bland produkter på skånska och göteborgska!

0 kommentarer