Stort tack alla fantastiska människor som jag fått äran att träffa under 2018! Ni betyder allt för Kokkolit och förgyller den tristaste vardag med små anekdoter, skratt, samtal och en och annan tår. Tack vare er finns Limhamn i blickfånget lite varstans – på Limhamn, Malmö, Vintrie, Bunkeflostrand, Klagshamn, Stockholm, Kramfors, Växjö, Umeå, Island, USA, Australien, Sydafrika och många många andra städer och länder. Fortsätt ta med Limhamn ut i världen! 

Jag vill också ta tillfället i akt och berätta lite om vad som händer under 2019. Det känns alltid lite speciellt med ett nytt och fräscht år – allt ligger framför oss och allt är möjligt. För vår del innebär det att vi kommer fortsätta fokusera på Limhamn. I april/maj kommer en ny kollektion Limhamnshoodies. Denna gången kommer ett spännande årtal vara i fokus. Färgerna på hoodiesarna kommer vara marinblå och collagegrått. 

Nytt för 2019 är att vi även kommer ta in egendesignade produkter med Malmö och Skåne, t ex fantastiskt fina kuddfodral. Skånebrickan, som vi tog fram sent i höstas, kommer finnas kvar i sortimentet och kanske få en och annan kompis. Det skånska språket ligger nämligen oss väldigt varmt om hjärtat! 

Under 2019 hoppas jag kunna utveckla Kokkolits blogg med limhamnska betraktelser. I början av året har jag också fått möjlighet att skriva en krönika för tidningen Hallå så håll utkik efter det! Kokkolit kommer som vanligt delta härliga Hamnfestivalen och förhoppningsvis även julmarknad under 2019. Kanske dyker vi också upp någon annanstans så följ oss gärna på vår Facebook- och Instagramsida för senaste nytt om aktiviteter, erbjudanden, nyheter och annat som händer i vår vardag. 

Vår lilla källarbutik/showroom på Sveagatan 33 A kommer även under 2019 ha öppet på fredagar kl 11-18. Ibland har vi extraöppet och extrastängt – allt sådan kommuniceras på vår webbsida och på Facebook och Instagram. 

Än en gång – varmaste tack för 2018! Vi ses nästa år igen!